Juryleden

De jury voor de BOV-Trofee 2017 bestaat uit:

Tiny Sanders Tiny Sanders

Tiny Sanders is ondernemer en o.a. voormalig Directievoorzitter van Campina en van PSV. Hij begon zijn carrière, na zijn studie bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg, als trainee bij Mars Inc. Na verschillende functies hier bekleedt te hebben stapte hij in 1988 over naar HCS Technolgy N.V. waar hij de functie van Controller/CFO bekleedde. Van 1992 tot 2008 was hij werkzaam bij Campina. Waar hij de laatste zeven jaar als CEO opereerde. Onder de directie van Tiny Sanders speelde Campina adequaat in op de maatschappelijke veranderingen. Tevens maakte de onderneming onder zijn leiding een sterke ontwikkeling door op het gebied van innovatie en internationale groei. Na de fusie tussen Campina en Friesland, werd hij zelfstandig ondernemer. Tiny Sanders, voorheen ook lid van een Junior Kamer, is de voorzitter van de jury van de BOV-Trofee. Wat hem betreft verdient innovatief ondernemerschap in de regio juist in deze tijd alle aandacht.

 

Marcel Beckers Marcel Beckers

Marcel Beckers is ondertussen alweer enige jaren regiodirecteur voor ING Business Banking regio Oost-Brabant. Als regiodirecteur komt hij constant in aanraking met vele ondernemers in de regio en weet hierdoor precies de juiste vragen te stellen. Voordat Marcel bij de ING startte was hij werkzaam bij ABN-AMRO in verschillende functies hier is hij opgeklommen van kantoor directeur Maasbracht tot Districtsdirecteur Advies en vervolgens regio midden-Limburg en vervolgens Districtsdirecteur Zaken in Den Bosch. Naast zijn baan heeft Marcel de HEAO studie Economie afgerond.

 

Ad van BerloAd van Berlo

Ad van Berlo richtte in 1982 designbureau VanBerlo op. Dit internationaal opererende bureau met vestigingen in Eindhoven en Delft is in 30 jaar uitgegroeid tot één van Europa’s meest toonaangevende bureaus op het gebied van strategie, design en implementatie. Zowel qua productontwikkeling en -engineering als qua brand implementatie. De circa 70 experts van VanBerlo zetten samen met opdrachtgevers ideeën om in tastbare business resultaten. In 30 jaar tijd werden door dit bureau bijna 150 toonaangevende designprijzen gewonnen. Sinds april 2012 is Ad van Berlo verbonden aan de faculteit Industrial Design van de TU/e als deeltijdhoogleraar Entrepreneurial Design of Intelligent Systems. In deze functie wil hij een brug slaan tussen universiteit en bedrijfsleven. Ad van Berlo is de winnaar van de BOV-Trofee 2012.

 

Wintermans.jpgJonas Wintermans

Jonas Wintermans (38) is de vierde generatie binnen het 112 jaar oude familiebedrijf Royal Agio Cigars, topspeler in de sigarenmarkt. Dankzij Jonas kreeg de technologietak binnen de familie gestuurde onderneming vorm, deze diversificatie strategie resulteerde in meer dan een verdubbeling van de omzet. Als bedrijfseconoom start hij zijn internationale carrière in de financiële sector bij MeesPierson en het Britse Barclays in Londen. Na een overstap naar het familiebedrijf in 2009 begint hij pas met echt ondernemen. Hij is medeoprichter van 3D-print startup Additive Industries en voert namens het familiebedrijf de regie over verschillende bedrijfsacquisities en participaties, van onder andere Eindhovense Hightech toeleverancier NTS-group en FEI-spin off Phenom World. Jonas voelt zich inmiddels meer techneut dan econoom en voelt zich thuis als ondernemer in de wereld van hightech hardware. Hij is als aandeelhouder van dichtbij betrokken bij verschillende levensfases van diverse ondernemingen. Van start tot volwassen, klein en groot.

 

Frans HuijbregtsFrans Huijbregts

Frans Huijbregts is directeur van Huijbregts Groep B.V. en winnaar van de BOV-Trofee 2016. Hij heeft innovatie  zeer hoog in het vaandel staan. Zijn bedrijf behoort al jaren tot de wereldtop als het gaat om het verwerken van poeders voor de levensmiddelenindustrie. Bovendien heeft Huijbregts Groep B.V. de dienstverlening hieromheen tot vakmanschap verheven. Door vooruit te kijken, door te anticiperen op veranderingen in de foodmarkt en door gebruik te maken van de nieuwste technieken.

 
***

Ter nagedachtenis: William Pijnenburg
William Pijnenburg

Afgelopen juli 2016 bereikte ons het droevige nieuws dat William Pijnenburg, eigenaar van hightech machinebouwer AAE in Helmond, is overleden.

In 2009 won William met AAE de prijs voor de Beste Ondernemers Visie (BOV). Sindsdien is hij ieder jaar betrokken gebleven als jurylid. Wij waarderen de inzet en bevlogenheid waarmee hij zich voor onze organisatie heeft ingespannen. Hij is een voorbeeld voor ons allen.

Hoofdsponsoren

 • ed nieuw

Eventsponsoren

 • Lavans
 • berg en partners
 • Joanknecht
 • TMC nieuw
 • Driessen autogroep
 • Logo Boordhuys klein
 • Baselmans
 • Reijnders Advocaten
 • AAe
 • Sponsor_DeltaZuid Branding en innovatie
 • Luytervelde
 • Brainport Development
 • Park Theater Eindhoven
 • logo.hd.png
 • Sponsor_logo Elips

sponsoren

Nieuwsbrief

Aanmelden